Подборка: Украинский вопрос, 23 мар 2019

Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією?

5:53
10 КОММЕНТАРИЕВ
СЕВЕРНАЯ УРКАИНА
СЕВЕРНАЯ УРКАИНА
Не використовуєте куби газу щодо нарахування субсидій в холодніші місяці Загалом, вносять поправки до законів та соцзахисту населення така економія не збереже ці куби Щоправда, нараховані за субсидією за показниками лічильника про деякі з них ледь не щокварталу українцям багато - ------обычный диалог с украинским эллекторраттом........
Владимир Литвиненко
Владимир Литвиненко
jjjjj
Сергей Сердюк
Сергей Сердюк
Опять кастрюлеголовых развели на бабки
Андрей Батюк
Андрей Батюк
иди на х
Галина Пасюк
Галина Пасюк
боже там надо всем на бухгалтерские курсы записываться ,и личить ,личить ,личить !!!
Орися - Ірина Бандурак  (Довжанин)
Орися - Ірина Бандурак (Довжанин)
Де логіка Передплату повернули в "бюджет " але з бюджету вже давно ці суми передплат дорахували власникам постачання газу і похвалилися міліонними субсидіями Для чого піднімали тарифи, для населення установити нормальну норму для споживання газу, а для решти потреб підвищити ціни без субсидій.
Анна Диденко
Анна Диденко
слава всем уродам, шо скакали, живите теперь и платите, ибо нех......й
Тома Я -М
Тома Я -М
уроды а не власть.За людеи воопше не думают.
НАТКА S
НАТКА S
дибылы нам 450 не хватало а за два года отняли до 250 что б вы сдохли пидарюги!!
роман гаврилов
роман гаврилов
НУ ШО..ДАПРЫГАЛИСЬ? ХОТЕЛИ В ГЕЙЕВРОПУ?

Раскадровка

Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією?
Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією? Видео: Не використовуєте куби газу, які нараховані за субсидією?